+389 34 345 981 | info@ab-novoselski.com
 |  (mk) -         

Новости:

Главни застапници и дистрибутери сме на најспецијализираната фирма во светот за гума и пластична технологија во не-гума гума сектор "ContiTech АG".

Фирма чија што главна цел и се квалитетот и еколошки свесното однесување кон животната средина.

f g+